Välutrustad maskinpark för rivning, sågning, sanering och betonghåltagning

Vi har en välutrustad maskinpark med det senaste inom teknologi för betonghåltagning, rivning och sanering. Vi lägger stor vikt vid säkerhet och ser till att hålla oss uppdaterade om de senaste teknikerna och arbetssätten inom branschen. Vi kan erbjuda våra kunder hög kvalitet på vårt arbete och ett professionellt och pålitligt samarbete.

Kvinna och man på arbetsplats som utför rivnings- sanerings- och betonghåltagning.

Om oss

Vi på Hål i Betong AB är specialister på rivnings-, sanerings- och betongarbeten. Vi är ledande i Göteborgsregionen och erbjuder skräddarsydda lösningar för alla dina projektbehov.

Med över 30 års erfarenhet inom branschen har vi etablerat oss som ett pålitligt företag med hög kvalitet och god service. Vårt team består av kvalificerade och erfarna yrkesmän som har specialiserat sig på betongarbeten. 

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom rivnings-, sanerings- och betongarbeten med en kundlista som sträcker sig från små till stora företag. Oavsett storlek på uppdraget, strävar vi alltid efter att leverera det högsta kvalitetsarbetet. Dessutom tar vi alltid hänsyn till miljö- och hälsoskyddsaspekter och följer noggrant alla säkerhets- och miljöbestämmelser.

Planerar du ett byggprojekt och behöver experthjälp? Låt Hål i Betong AB vara din betrodda partner. Kontakta oss idag för en offert eller mer information.

SÄKERHET & MILJÖ

Vi har specialutbildad och kompetent personal, certifierade för att hantera miljöfarligt avfall på ett korrekt sätt. Vår moderna maskinpark och säkerhetsutrustning gör att vi kan utföra vårt arbete på ett effektivt och säkert sätt. Om du har frågor eller funderingar angående miljö och säkerhet är du välkommen att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Våra värderingar

Vi tror på ansvar, respekt och nytänkande och det genomsyrar allt vi gör.

Vi är stolta över att sätta vår personal i första hand och att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig lika värdefulla. Vi tror att när vårt team mår bra, kan de leverera det allra bästa arbetet till våra kunder.

Men vi tar inte bara ansvar för vår personal. Vi har också ett stort ansvar för säkerhet, hälsa och miljö, och vi är ständigt engagerade i att utveckla våra arbetsmetoder och arbetsplatser för att göra dem så säkra och hållbara som möjligt.

Så om du söker en partner som bryr sig om både personal och omvärlden, välj Hål i Betong – där värderingar är mer än bara ord på en sida.

kontakta oss