skräddarsydda lösningar för betonghåltagning, rivning & sanering

Kompetenta & erfarna medarbetare

Vi strävar alltid efter att utföra våra arbeten inom sanering, rivning, betonghåltagning och sågning snabbt och kostnadseffektivt, samtidigt som vi bibehåller högsta möjliga kvalitet på utfört arbete. Våra kompetenta och erfarna medarbetare har de kunskaper och färdigheter som krävs för att hantera alla typer av betongarbeten, stora som små.

välutrustad maskinpark

Vi är utrustade med en modern maskinpark som består av det senaste inom teknologin och utrustning för betonghåltagning. Vi sätter alltid säkerheten i första hand och är ständigt uppdaterade på de senaste teknikerna och arbetssätten inom branschen.

BETONGHÅLTAGNING

Vi utför betonghåltagning, sågning och borrning i betong och andra hårda material som sten, tegel och armerad betong. Med yrkesskicklighet och en modern utrustning hanterar vi alla jobb med största noggrannhet och kvalitet. Kontakta oss för mer information.

BETONGDEMOLERING

Med betongsax, bilningshammare, stensåg och robotar utför vi avancerad betongdemolering och demontering. Vi tar alltid hänsyn till våra kunders önskemål och lämnar alltid arbetsplatsen ren och snygg.

RIVNING

Vi skräddarsyr lösningar på alla sorters rivningsarbeten efter kundens behov. Med hjälp av en modern utrustning tar vi ner väggar, tak och golv. Rivningsmassorna sorteras och placeras i containers som sedan hämtas av den anlitade miljöentreprenören.

ASBEST- OCH PCB-SANERING

På jakt efter pålitlig och professionell hjälp inom asbest- och PCB-sanering? Då har du kommit rätt! Vi är en komplett partner inom asbest- och PCB-sanering som utför såväl inventering som en säker sanering enligt gällande föreskrifter.

Kontakta oss gärna 

Är du nyfiken på våra tjänster och vill lära dig mer om vad vi kan erbjuda? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakt